2ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ

Πυθαγόρα 22, 185 33 Πειραιά. Τηλ.: 210 4174561ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΜΑΘΗΤΩΝ


ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2018-19
ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΩΝ.-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα του Πανελληνίου διαγωνισμού Φυσικής "Αριστοτέλης 2019" που πραγματοποιήθηκε στις 13/4/2019.
Η Διευθύντρια και ο Σύλλογος διδασκόντων του σχολείου μας συγχαίρει όλους τους μαθητές μας που έλαβαν μέρος και ιδιαίτερα όσους διακρίθηκαν, οι οποίοι και είναι:

Από την Α' Γυμνασίου :

1) Καψουλής Χρήστος, 2ο βραβείο Αριστείας
2) Νέστωρα Αρετή - Κωνσταντίνα, 2ο βραβείο Αριστείας
3) Καραμολέγκου Ελένη - Χριστίνα, 3ο βραβείο Αριστείας
4) Πετρίδη Μαρία - Ιωάννα, 3ο βραβείο Αριστείας

Από την Β' Γυμνασίου :

1) Ταταρίδου Νεκταρία, 3ο βραβείο Αριστείας
2) Πάλμος Δημήτριος, 3ο βραβείο Αριστείας

Συγχαρητήρια και στη Φυσικό του σχολείου μας κ. Παπαγεωργίου Μαριέττα !!
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Η μαθήτρια μας Δουμένη Μαργαρίτα της Β' τάξης πήρε την θέση στην κατηγορία Παγκορασίδων, στο 5ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα κανόε - καγιάκ που έγινε στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά στις 21 Μαΐου 2019.

Στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Τάε κβο ντο ο μαθητής Τσινταβής Θάνος της Β' τάξης κέρδισε την θέση στην κατηγορία παίδων στα -45 κιλά, που διοργανώθηκε 2-5 Νοεμβρίου 2018.

Η μαθήτρια Δουμένη Μαργαρίτα της Β' τάξης πήρε την θέση στην κατηγορία κορασίδων, στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα κανόε - καγιάκ που έγινε στην λίμνη Κουρνά στην Κρήτη στις αρχές Νοεμβρίου 2018.
Επίσης οι μαθήτριες Δουμένη Μαργαρίτα και Ταταρίδου Νεκταρία της Β' τάξης κέρδισαν την θέση σε διασυλλογικούς αγώνες κανόε - καγιάκ που έγιναν επίσης στην λίμνη Κουρνά στην Κρήτη στις αρχές Νοεμβρίου 2018.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά!
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2017-18


Πραγματοποιήθηκε στις 31 Μαΐου στο Δημαρχείο της Νίκαιας, η βράβευση για τον Διαγωνισμό Γυμνασίων "Πειραματίζομαι και Ανακαλύπτω 2018" , που συνδιοργάνωσαν τα ΕΚΦΕ Νίκαιας και Καλλίπολης.
Το σχολείο μας αρίστευσε και απέσπασε το 3ο βραβείο. Στο Διαγωνισμό συμμετείχαν 21 σχολεία από τον Πειραιά. Οι μαθητές που αντιπροσώπευσαν το σχολείο μας ήταν :

1) Καλλίνικος Κωνσταντίνος
2) Καραμάνης Βασίλειος
3) Μαριάνου Χριστιάννα
4) Παπαδόπουλος Ιωάννης
5) Πειρουνάκη Αλεξάνδρα ( αναπληρωματική)

Συγχαρητήρια στα παιδιά και πάντα επιτυχίες!!


------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ανακοινώθηκαν στις 15 Μαΐου τα αποτελέσματα του Πανελληνίου διαγωνισμού Φυσικής "Αριστοτέλης 2018".
Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές μας που έλαβαν μέρος και ιδιαίτερα σε όσους κατάφεραν να πρωτεύσουν, οι οποίοι και είναι:

Από την Α' Γυμνασίου :

1) Γκανέτσος Ηλίας, 2ο βραβείο Αριστείας
2)Μανδαλοπούλου Χριστίνα, 3ο βραβείο Αριστείας
3)Ραβδάς Γεώργιος, Εύφημος μνεία

Από την Γ' Γυμνασίου :

1)Πειρουνάκη Αλεξάνδρα, 3ο βραβείο Αριστείας
2)Καλλίνικος Κωνσταντίνος, Εύφημος μνεία
3)Παπαδόπουλος Ιωάννης, Εύφημος μνεία
4)Καραμάνης Βασίλειος, Εύφημος μνεία

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Τάε κβο ντο που διεξήχθη 23-29 Απριλίου ο μαθητής Χριστοφιδέλης Δημήτριος της Γ' τάξης που συμμετείχε ως μέλος της Εθνικής ομάδας TAEKWON-DO ITF, κέρδισε την θέση στην κατηγορία Μάχης, -60 κιλών Εφήβων.

Στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Τάε κβο ντο που διεξήχθη 23-25 Φεβρουαρίου ο μαθητής Χριστοφιδέλης Δημήτριος της Γ' τάξης κέρδισε την θέση στις μάχες στην κατηγορία εφήβων στα -60 κιλά .

Στη διοργάνωση Athens Challenge Tournament Kickboxing που έλαβε χώρα από 2 - 4 Φεβρουαρίου 2018 , ο μαθητής Τσινταβής Θάνος της Α' τάξης κέρδισε την θέση στην κατηγορία παίδων στα -45 κιλά.

Στη διοργάνωση The King στο Τάε κβο ντο που έλαβε χώρα από 15 - 18 Δεκεμβρίου 2017 στη Θεσσαλονίκη , ο μαθητής Τσινταβής Θάνος της Α' τάξης κέρδισε την θέση στην κατηγορία παίδων στα -45 κιλά και η μαθήτρια Μπένα Θεοφανία της Α' τάξης τη θέση στην κατηγορία παγκορασίδων στα -50 κιλά.

Η μαθήτρια Δουμένη Μαργαρίτα της Α' τάξης πήρε μία και μία νίκη στην κατηγορία κορασίδων-αρχαρίων στους διεθνείς αγώνες κανόε - καγιάκ που έγιναν στην λίμνη Κουρνά στην Κρήτη στις 4-5 Νοεμβρίου 2017.
Επίσης κέρδισε την θέση στα Τουλ στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Τάε κβο ντο που έλαβε χώρα στις Σέρρες στις 11-12 Νοεμβρίου 2017.

Επίσης στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Τάε κβο ντο ο μαθητής Τσινταβής Θάνος της Α' τάξης κέρδισε την θέση στην κατηγορία παίδων στα -45 κιλά , ο μαθητής Χριστοφιδέλης Δημήτριος της Γ' τάξης κέρδισε την θέση στην κατηγορία παίδων στα -59 κιλά και την θέση στα Τουλ και η μαθήτρια Μπένα Θεοφανία της Α' τάξης τη θέση στην κατηγορία παγκορασίδων στα -50 κιλά.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά!